Γεννήθηκα στο Παγκράτι, σπούδασα στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στο τμήμα των εκπαιδευτικών ηλεκτρολόγων μηχανικών και έλαβα τον μεταπτυχιακό μου τίτλο στα προηγμένα βιομηχανικά συστήματα από το Kingston University του Λονδίνου.

Παράλληλα με τις σπουδές μου ανέπτυξα έντονη συνδικαλιστική δράση, διετέλεσα υπεύθυνος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, ενώ ήμουν εκλεγμένο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της σχολής μου.

Το 2008 υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό. Το 2009 ξεκίνησα να εργάζομαι ως ηλεκτρολόγος μηχανικός σε τεχνικά γραφεία, στον τομέα των μελετών και παράλληλα ως εκπαιδευτικός στην δευτεροβάθμια επαγγελματική εκπαίδευση.

Το 2013 εκλέχτηκα στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ. Το 2014 συνέχισα να εργάζομαι στο κομμάτι της εκπαίδευσης ως εργαστηριακός συνεργάτης σε τριτοβάθμιο τεχνολογικό ίδρυμα, με αντικείμενο την πληροφορική και τις γλώσσες προγραμματισμού.

Διετέλεσα υπεύθυνος για τις οργανώσεις Αττικής στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ. Από τον Απρίλιο του 2016 εργάζομαι ως ηλεκτρολόγος μηχανικός στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.

Στις 23 Οκτωβρίου του 2016 εξελέγην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στο Συνέδριο Επανίδρυσης, με ποσοστό 75,84%.