Ο Χρήστος πήρε πριν από λίγα χρόνια τη γενναία απόφαση να κρατήσει την οικογενειακή επιχείρηση από τον πατέρα του και να την εξελίξει σε ένα σύχρονο εστιατόριο ελληνικής κουζίνας στα Ιλίσια.
Μέσα στα 2 τελευταία χρόνια, είδε το ΦΠΑ στην εστίαση να αυξάνεται απο το 13% (μετά την μείωση της προηγούμενης κυβέρνησης) στο 24%, τις ασφαλιστικές του εισφορές να διπλασιάζονται και τα δημοτικά τέλη να αυξάνονται ανευ οποιασδήποτε ουσιαστικής ανταπόδοσης.
Απασχολεί νέα παιδιά στην επιχείρησή του και δίνει καθημερινή μάχη για να είναι συνεπής απέναντί τους. Νιώθει την ασφυκτική πίεση από ένα κράτος που αδυνατεί να κατανοήσει τις ανάγκες τις ιδιωτικής οικονομίας.
Στην Ελλάδα του #avrio εγχειρήματα σαν και αυτά του Χρήστου πρέπει να βρίσκουν το κράτος αρωγό και όχι εμπόδιο. Κάθε οικογενειακή επιχείρηση που μενει ζωντανή από τη μία γενιά στην επόμενη, είναι ένα μεγάλο βήμα στην κανονικότητα, μια αχτίδα ελπίδας και αισιοδοξίας και γι’ αυτό έχουμε καθήκον να την στηρίξουμε.