Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Skip to main content

Η συνεδρίαση του Διευρυμένου Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ συνδυάστηκε με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Οργάνωσης.

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε, συζητήθηκαν ο απολογισμός του προηγούμενου έτους, η χάραξη στόχων και προτεραιοτήτων για τη νέα χρονιά, καθώς και ο προγραμματισμός μελλοντικών δράσεων. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, αναλύθηκαν επίσης οι εξελίξεις της πολιτικής επικαιρότητας, με έμφαση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η νεολαία και τις πρωτοβουλίες που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά της.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος της Οργάνωσης, Ορφέας Γεωργίου, έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα, ευχόμενος στα μέλη «καλή χρονιά και πολλές νίκες».

Την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας της ΟΝΝΕΔ, τίμησαν με την παρουσία τους επίσης, η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, ο Γενικός Διευθυντής ΝΔ, Γιάννης Σμυρλής, ο Γραμματέας Οργανωτικού & Διευθυντής Γραφείου Προέδρου ΝΔ, Στέλιος Κονταδάκης, ο Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, ο Διευθυντής  Γραφείου Τύπου ΝΔ, Χάρης Χατζηχαραλάμπους, ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής ΝΔ, Νίκος Παπουτσής, ο Γραμματέας Αγροτικών Φορέων ΝΔ, Ανδρεάς Καρασαρίνης και ο Συντονιστής Διατομεακού Οργάνου ΝΔ, Κώστας Τσιαγκλιώτης.

Δείτε φωτογραφίες εδώ: https://www.dropbox.com/scl/fo/kk5h8rhvmi2zncr31a73h/AL-uZtNj7VcrHxnq7t7dX2w?rlkey=kib8k5415x4jk0rotyik6bjdv&st=yub7qk1z&dl=0