Στο πλαίσιο της καμπάνιας της με τίτλο «Το σχολείο που θες» συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βασίλειο Παπακώστα, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης συνοδευόμενος από μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου.

Ένας από τους βασικότερους πυλώνες πάνω στους οποίους πρέπει να βασίζεται η σύγχρονη εκπαίδευση είναι οι ψηφιακές δεξιότητες, αφού όμως διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά μας γνωρίζουν τους κινδύνους που μπορεί να κρύβονται στο διαδίκτυο και τους οποίους πιθανώς αγνοούν. Ο κ. Παπακώστας, αφού συνεχάρη τον πρόεδρο και τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ τους μίλησε για την ιστοσελίδα  www.cyberkid.gr  όπου παρέχονται χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με το πως μπορεί να εκμεταλλευτεί όλη η οικογένεια τα θετικά των σύγχρονων τεχνολογιών που μας περιβάλλουν και φυσικά του διαδικτύου.

«Το μέλλον της εκπαίδευσης και της πραγματικότητας είναι ψηφιακό» δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης και συνέχισε λέγοντας πως «Οφείλουμε να εξασφαλίσουμε ότι τα παιδιά μας γνωρίζουν άριστα να πλοηγούνται με ασφάλεια στο χώρο του διαδικτύου».

Για το Γραφείο Τύπου